Koktajli johnny silverhand in jackie wells iz cyberpunka 2077

kiberpunk koktajl 2077

Tudi igra Cyberpunk 2077 ni minila mimo alkoholne industrije - iz utopičnega mesta Night City sta v resnični svet prišla dva koktajla: "Johnny Silverhand" in "Jackie Welles", ki ju že slišijo vsi ljubitelji "Cybarpunka" ". Čas je, da pregledate njihove recepte.

Johnny Silverhand koktajl

Johnny Silverhand je osrednji lik v Cyberpunku 2077, pevec in kitarist s kromirano srebrno cyber roko. Pijača v njegovo čast je na voljo v baru Afterlife na začetku igre. Lik naroči dve stari modni tekili s kapljico servise in čilija. Izvirna fraza: "dve tekili staromodno z brizganjem cerveze in čilijevim okrasom".

Starinski koktajl Tequila obstaja v resničnem svetu, pripravljen je na osnovi bele tekile iz 100% agave z oranžno grenkim in agavinim sirupom. V španščini je cerveza pivo. Ker je tekila že alkoholna osnova, gre verjetno za mehiško pivo. Hkrati se vidi, da je koktajl v kozarcu lika temen, pivo pa mora biti tudi temne barve..

Klasičen recept

Sestava in razmerja:

 • bela tekila - 45 ml;
 • pomarančna grenka - 2-3 kapljice;
 • agavin sirup - 5 ml;
 • temno pivo - 10-15 ml;
 • čili poper - 1 kos (neobvezno za okras);
 • led.

Vsaka znamka 100% agave tekile bo naredila. V Rusiji je težko najti temno mehiško pivo, zato ga lahko nadomestimo s katerim koli domačim obrtnim analogom z notami prekajenega mesa, praženega slada, čokolade, kave in grenkobe. V najslabšem primeru uporabite Ginnes ali celo Velkopopovicky Kozel Cerny.

Zaradi lahkega piva je okus tekile voden in nerazločen, izkaže se za povsem drugačen koktajl - “Mehiški ruff".

Priprava:

1. Kozarec za mešanje napolnite z ledom. Nalijte tekilo, agavin sirup in pomarančno grenko. Zmešajte.

2. Končni koktajl vlijemo skozi cedilo (cedilo) v kozarec za postrežbo - stara moda ali kamen. V kozarec lahko prej vstavite 1-2 kocki ledu.

3. Nalijte pivo.

4. Napitek okrasite s čili poprom. Postrezite brez slamice.

Johnny Silverhand fotografija koktajlaIzkaže se nekakšen koktajl z jakostjo 28-29 vol.%. s kompleksnim, ostrim in bogatim okusom, katerega del lahko spijemo pred igro, da vstopimo v njegov duh. Pijača očitno ni za zabave in na plaži..

To je različica, ki je bila v prvotni različici igre. Toda avtor YouTube kanala "Kako piti" Greg Titian je predlagal svoj recept za "Johnnyja Silverhanda", ker mu klasična različica ni bila všeč. Natakar se je odločil, da bo ustvaril pijačo bolj prefinjenega okusa in privlačnega videza. Nihče ni pričakoval, da se bodo razvijalci iz CD Projekt Red nekako odzvali na Gregovo pobudo. Vendar pa je starejši oblikovalec iskanja Patrick K. Mills tvitnil, da so bili ustvarjalci igre tako prežeti s Tizianovim koktajlom, da so spremenili videz pijače v igri..

Kako piti recept za kanal

Sestava in razmerja:

 • tekila (bela) - 60 ml;
 • Angostura (grenka) - 1-2 kapljici;
 • pomarančna grenka - 1 kapljica;
 • sladkorni sirup - 8-15 ml (1 del vode na 2 dela sladkorja);
 • temno mehiško pivo - 80 ml;
 • mleti čili poper - 10-15 g (za oblikovanje obroba na kozarcu);
 • rezina apna - 1 kos (za rob na steklu);
 • led.

Ta varianta koktajlov je zelo izbirčna glede sestavin, sicer se plasti lahko premešajo zaradi previsoke gostote piva. Izvirnik uporablja tekilo La Gritona, Reganovo oranžno grenko in pivo Last Abbey`s Agave Maria ter dimljeno čili papriko. Doma se lahko spoprimete s katero koli znamko tekile, iz sestave izključite pomarančno grenko z dodajanjem 3 kapljic Angosture in katero koli blagovno znamko z minimalno gostoto uporabite kot temno pivo..

Priprava:

1. Eno zunanjo steno kozarca (skalna ali stara moda) namažite z rezino apna, nato moker del povaljajte v mletem čiliju. Dobili boste značilno obrobo.
2. V kozarec za mešanje z ledom dodajte tekilo, Angosturo, pomarančno grenko in sladkorni sirup. Zmešajte.

3. Mešanico precedite skozi cedilo palice v kozarec za serviranje (ne sme biti ledu).

4. Na mešanico z rezilom ali žlico nežno položite plast piva. Če je gostota piva manjša od gostote mešanice, se bo na vrhu pojavila čudovita črna plast..

5. Pijte po požirkih, po želji oblizujte rob popra.

Johnny Silverhand fotografija koktajla

Ta različica koktajla Johnny Silverhand je 18-19% ABV. z mehkejšim okusom in skrivnostnim videzom. Res je, da zaradi dovolj velike količine piva hitro zastrupi. Še enkrat, to je pijača za ljubitelje Cyberpunka, ne družabna srečanja..

Koktajl Jackie Welles

Jackie Wells je manjši lik v Cyberpunku 2077, včasih je bil član bande, nato pa je postal plačanec in poskušal postati bogat in znan. V igralnem baru lahko med igro naročite koktajl v njegovo čast.

Prvotni recept je: "Posnetek vodke na skalah, limetin sok, ingverjevo pivo in apno ... Oh, in kar je najpomembneje - pljusk ljubezni." Prevod: "posnetek vodke v skodelici, limonin sok, ingverjev ale in limona, predvsem pa kapljica ljubezni".

Ker natančna razmerja niso znana, klasičnega recepta ni in pod "kapljico ljubezni" vsi razumejo nekaj drugega. Spodaj je predstavljena bolj ali manj uveljavljena različica koktajla. Pravzaprav je koktajl Jackie Wells različicaMoskovska mula", Dopolnjeno s" kapljico ljubezni ".

Recept

Sestava in razmerja:

 • vodka - 50 ml;
 • ingverjevo pivo (ale) - 75 ml;
 • limonin sok - 15 ml;
 • grenadinski sirup - 10 ml;
 • rezina limone ali limete - za okras.

Grenadinov sirup grenadin se tu uporablja kot "kapljica ljubezni", ki daje lahkotno sladkost, odlično uravnava kisel okus ingverjevega piva z limoninim sokom..

Priprava:

1. Napolnite skalni kozarec z ledom. Nalijte vodko, limonin sok in grenadino. Zmešajte.

2. Nežno dolijte ingverjev ale (pojavila se bo pena) in še enkrat nežno premešajte.

3. Po želji okrasite z rezino limete ali limone. Postrezite brez slamice.

Rezultat je osvežujoč koktajl z jakostjo 13 vol. dobro uravnotežen okus.

Fotografija koktajla Jackie Wells

Delite na družbenih omrežjih:

» » Koktajli johnny silverhand in jackie wells iz cyberpunka 2077