Pivska garaža (garaža) - pregled okusnega piva

Ideja o proizvodnji piva z različnimi okusi ni nova. A do zdaj še ni dosegel običajne izvedbe. Ali je okus prešibak, je slabo izbran, močno oddaja kemijo in tako naprej. A vse se je spremenilo, ko je na trg prišlo pivo Garage. Proizvajalci dolgo niso postali modri in so naredili lahko alkoholno osvežilno pijačo..

Da bi se brezalkoholna pijača še bolj spoprijela s svojimi dolžnostmi, ji je proizvajalec dodal citrusov sok. Tako dobljena pijača je bila všeč vsem in danes je Garage pijača dobila celo vojsko gorečih oboževalcev, ki se ne spomnijo več, koliko steklenic pijače so spili.

Zgodba

Pijača se ne more pohvaliti z veliko in bogato zgodovino. Na ruskem trgu se je pojavil relativno nedavno: leta 2014. Edina opazna razlika med tekmeci je uspešen okus citrusov in precej čudna prostornina posode: 0,44 litra.

Pivo ali ne?

"Garaža" se vsi imenujejo pivo. Toda to mnenje je zmotno. To je trda pijača. Se pravi, njegova jakost je nekoliko večja od običajne pijače z malo alkohola. Ni veliko, toda po treh ali štirih steklenicah pride do spoznanja, da se je nekje prikradla napaka in stanje opijenosti je prišlo prej kot običajno.

V Rusiji lahko najdete garažo dveh vrst: z okusom čaja z limono in z limono ločeno (Garage Hard Lemon). Obe sorti imata moč 4,6 odstotka. Vsi ljubitelji ugotavljajo, da pivu manjka zapiralnega in "simpatičnega" okusa..

V njem so sestavine zelo dobro izbrane, kar je osnova priljubljenosti pijače. Ko že govorimo o okusu, je videti kot navadno pivo z rahlo noto limone. Zelo osvežujoče v vročem dnevu.

Nemogoče se je ustaviti, dokler ne spiješ toliko, kot lahko.

Sestava

O sestavi lahko govorite zelo dolgo. Toda skratka, pijača se ne vari kot običajno pivo. Izvleček slada daje podobnost, ki smo jo vsi občutili po okusu navadnega piva.

V pivu je hmelj, ki zagotavlja potrebno hitrost..

No, kislost je, ne glede na to, kako žal je priznati, citronska in askorbinska kislina. V sestavi ni limoninega soka. In če obstaja, potem ni glavni element, ki tvori okus. Kakor koli že, "Garage Hard Lemon" je veliko okusnejši od večine konkurentov.

Kako strežiti garažno pivo

Pred pogostitvijo gostov je treba steklenico piva najprej rahlo ohladiti. Temperatura od -10 do -5 stopinj je optimalna. Pijače vam ni treba veliko zamrzovati, sicer se izgubi njena kisla "lupina".

Pijačo najbolje postrežemo s sadnimi čipsi ali morskimi sadeži. Mimogrede, tropsko sadje, narezano na rezine, je še vedno dobro. Bolje je zavrniti "ribo na pivo" - okusi se sploh ne kombinirajo. Namesto tega so lignji, hobotnice in oreščki z "lahkimi" okusi odlični: sir, raki, gobe. Mnogi pravijo, da je pica za garažno pivo vse, kar je potrebno za srečo..

Garaža je odlična za zabavo ob pivu. Na srečo je cena zanj precej dostopna in se začne pri 1-1,5 dolarja (70 rubljev) na steklenico.

Nov okus

Spomladi 2017 je linija GARAGE (Set in Rileys Garage) Seth & Riley napolnila novo aromo ingverja. S&R GARAGE Hard Ginger združuje osvežujočo limonino kislost, pikanten ingver in nežen okus slad. V kombinaciji s privlačno obrtno zasnovo steklenice in dostopno ceno izvirni okus trdi, da je vodilni na barskih seznamih diskotek in klubov.

Lepa znotraj in zunaj

Ginger ni brez razloga izbral proizvajalec kot nadaljevanje priljubljene serije. Poleg akutno-začinjenega okusa ima sposobnost, da žejo hitro poteši. Kljub prisotnosti dodatkov in barvil (citronska kislina, okus ingverja), S&R GARAGE Hard Ginger preseneti s prijetnim, naravnim okusom. Ta kakovost razlikuje ingver GARAGE od podobnih blagovnih znamk..

Oblikovanje si zasluži posebno pozornost. Zasnova steklenice v obrtnem trendu jo poudarja na policah trgovin in barov. Bistra steklena steklenica z lončkom ne skriva medene, zlato rumene barve s svetlo megleno meglico. Zapeljiva etiketa, narejena v slogu hitrih grafitov, je takoj presenetljiva.

S&R GARAGE Ingver, kot katera koli trda pijača, je skoraj pripravljen koktajl. Vse, kar je potrebno, je, da steklenico rahlo ohladite. S&R pijačo z okusom ingverja lahko dopolnimo z ledom, limono ali zmešamo v močnejše mešanice. Klasična jed za takšno pijačo je vrč iz kozarcev.

Ginger GARAGE ima, tako kot predhodniki, moč 4,6% in je na voljo v nestandardni steklenici, s prostornino 0,44 litra. V Rusiji Seth & Riley`s GARAGE izdeluje Baltika pod licenco Carlsberg Group..

Garaža za pivo (garaža)

Garaža - pivska pijača, ki ji je že uspelo pridobiti vojsko oboževalcev. Ugajalo je mlajši generaciji in starejšim, ki so cenili osvežujoče citrusne note trde pijače in nizko vsebnost alkohola. Pijača z nizkim deležem alkohola vam omogoča, da se po vročem dnevu sprostite, uživate v prijetnem okusu in ne škodujete zdravju.

Zgodovina nastanka

Garažo Seth & Riley je ustvarila korporacija Carlsberg Group. Pivo je bilo na trg prvič predstavljeno leta 2014. Posedel je novo nišo med nizkoalkoholnimi izdelki zaradi svoje podobnosti bodisi klasičnemu pivu, vinu ali podobnim nizkoalkoholnim koktajlom. "Garaža" se nanaša na novo linijo "trde pijače" - težke pijače z diplomo.

Sestava

Pijača, katere cena omogoča ljudem s kakršnimi koli finančnimi dohodki, čeprav je ne varijo po tradicionalnih tehnologijah, še vedno vsebuje majhen odstotek sladnega ekstrakta. Trde pijače zaradi sladnega okusa pogosto zamenjujejo s sadnim pivom. Moč pijače je posledica hmeljnih izdelkov, ki jih vsebuje..

V sestavi:

 • prečiščena voda;
 • slad;
 • hmeljni izdelki;
 • sladkorja
 • naravna aroma;
 • askorbinska kislina;
 • citronska kislina.

Garaža piva koliko stopinj?

Moč pijače je 4,6%. Ne glede na to, koliko stopinj je, je prijetno pijan in brez težav pusti saden pookus. Nežno sprošča, ne zmanjšuje koncentracije in ne povzroča glavobola..

Garažno pivo ima okuse

Garažno pivo ima različne okuse: limona in čaj z limono. Potrošniki ugotavljajo, da ne izgleda kot sladka voda, ampak ima rahlo kislost brez sladke sladkobe in izrazito citrusno aromo. Idealno za dekleta, ljubitelje nenavadnih koktajlov in ljubitelje izvirnih okusov. Odlično uravnoteženo ravnovesje med kislino, sladkostjo in grenkobo.

Koliko je piva Garage?

Pivo Garaža, katere cena je v območju 1-1,5 cu (70 - 120 rubljev), odvisno od mesta prodaje. To je cenovno ugodna cena, zaradi katere je osvežilna pijača z malo alkohola še bolj priljubljena. Pijača se vlije v originalne 0,44 litrske steklenice. Debelega gumijastega pokrova s ​​ključem je mogoče enostavno odstraniti z enim gibom roke brez uporabe dodatnih dodatkov.

Priporočila za uporabo

Pivo z nizko vsebnostjo alkohola ga je treba zaužiti ohlajeno, da občutimo igro okusa in arome. Kozarec služi prigrizke in prigrizke, rezine mesa in sadja, krekerje, oreščke, rižev in krompirjev čips. Trdi napitek je nepogrešljiv po napornem dnevu, lajša stres in izboljšuje razpoloženje.

Garaža za pivo

Garaža Seth & Riley`s je brezalkoholna piva, namenjena mlademu občinstvu. Osvežujoč okus s citrusnimi notami se je izkazal za precej zanimivega. Že nekaj let je znamki uspelo pridobiti vojsko oboževalcev in ji omogočilo uspešno zasedbo tržne niše sadnega piva. "Garaža" je naprodaj v Rusiji, Ukrajini, Kanadi, na Finskem, Danskem in drugih državah.

Značilnosti

Seth & Riley`s Garage je pijača z okusom piva. Preden se je znamka pojavila na ruskem trgu, je obstajal določen razkorak med klasičnim pivom in nizkoalkoholnimi koktajli. Nekateri niso marali tipične pivske grenkobe, drugi pa niso bili zadovoljni z alkoholnimi pijačami, polnjenimi s kemičnimi dodatki..

V Rusiji in sosednjih državah so prefinjeni ljubitelji piva navajeni, da pivo štejejo le za tisto pijačo, v kateri ne sme biti nič odveč, razen vode, slada in hmelja. Za to obstajajo dobri razlogi..

Ljubitelji pene so se namignili, ko so se srečali z drugim trgovinskim koktajlom. Poceni nadomestki so dobesedno preplavili domači trg v obdobju devetdesetih in nič.

In zdaj celo pravo uvoženo sadno pivo povzroča sum in včasih sovražnost pri naši javnosti. Toda v Evropi in ZDA se takšne pijače prodajajo dolgo in uspešno..

Na srečo je zmagal tvegan Carlsbergov eksperiment. Ruski kupec je Garažo sprejel toplo in prisrčno. Pijača je znala pridobiti samozavest in bila je posebna. Ni ga mogoče zamenjati z običajnimi koktajli z malo alkohola in razlika s pivom je izbrana pravilno.

Zasnova blagovne znamke je podobna izdelavi, sveža in drzna. Nalepka je v obliki diamanta. Prozornost steklenice vam omogoča, da vidite svetle barve različnih sort. Pluta se odstrani z obročem.

Izraženo v sodobnem jeziku, se je izkazalo stilsko, modno, mladostno.

Težko je pogledati mimo Garaže na polici trgovine, zato ni treba blagovne znamke spremljati z drago oglaševalsko kampanjo. Garaža Seth & Riley se prodaja v steklu 0,44 L.

Proizvajalec

Kot je navedeno zgoraj, je Seth & Riley`s Garage razvoj danske pivovarske korporacije Carlsberg Group. Pijača se je pojavila leta 2014. Na uradni spletni strani piše, da je ideja o ustvarjanju "Garaže" navdahnjena z odvisnostmi od piva v južni Ameriki, kjer poleti kraljuje skoraj vse leto.

Američani so mešali alkohol z ledenim čajem ali limoninim sokom. Stvari so bile poimenovane s predpono "Hard". Osvežujoče sadne in čajne pijače z ledom prihranjenimi v vročih dneh boljše od običajnega piva. Tako so koncepti "Hard Tea", "Hard Lemon" itd. Zakoreninjeni v angleškem jeziku..

Pivovarna Baltika je hčerinsko podjetje skupine Carlsberg, zato je Garaža Seth & Riley licenčna v Sankt Peterburgu.

Seth & Riley`s Garage ne spada v premium segment, kar je povsem tako logično za tako nenavaden izdelek. Stroški "Garaže" so v cenovno ugodnem cenovnem razredu. Ljudje s skromnimi sredstvi si lahko privoščijo pijačo. In sam okus ne zahteva dragih prigrizkov. Pijača se dobro pije pod čipsom, krekerji, krekerji in oreščki. Vendar brez težav ne morete storiti brez užitnega.

Linija izdelkov

Seth & Riley`s Garage vključuje tri sorte: trdo limonino pijačo z limono, trdo limonino čajno pijačo z limoninim čajem, trdo pijačo z ingverjem. Kot poroča spletna stran Baltika, čajna garaža trenutno ni na voljo.

Ali je to posledica zamrznitve prodaje ali običajne napake, še vedno ni znano, saj sorto s čajem še vedno lahko najdemo. Vse tri sorte so preučene spodaj..

Garažni trdi limonin napitek Seth & Riley (2.00- -)

Pivo z okusom limonine pijače. Barva mat, bela in rumena. Okus je sladek, brez preveč zapiranja. Obstaja svetla kislost. Trdnjava 4,6%. Sestoji iz vode, slada, ječmena, sladkorja, aromatizirane agrume, citronske kisline, limoninega soka, askorbinske kisline, hmelja.

Čaj za pijačo z limoninim čajem Seth & Riley (1,57- -)

Pivo piva z aromo limoninega čaja. Barva je neprozorna, rumena, piva. Okus je precej sladek, z notami citrusov. Vsebnost alkohola je 4,6%. Sestoji iz vode, slada, ječmena, sladkorja, arome limoninega čaja, citronske kisline, limoninega soka, askorbinske kisline, hmelja.

Garažni napitek Seth & Riley`s Garage (2.00- -)

Pivski napitek z okusom ingverja. Barvna porjavelost, karamela. Okus je hkrati sladek in začinjen. Obstaja rahla grenkoba in ostrina. Delež alkohola je 4,6%. Sestoji iz vode, slada, ječmena, sladkorja, arome ingverja, citronske kisline, limoninega soka, askorbinske kisline, hmelja.

Ocene

 • Glede prejetih povratnih informacij je Garaža zelo radovedna. Tovrstni alkohol nima dolge zgodovine, ustaljenih tradicij.
 • Ima pisane, a nenavadne barve, okus nekaterih sort se lahko zdi čuden. Nekdo se voljno sreča s temi novimi izdelki, nekdo je do njih ravnodušen, obstajajo pa tisti, ki so zgroženi.
 • Oglejte si, kako zanimivo se ocene razlikujejo glede na različici internetnih virov irecommend.ru in otzovik.com, glejte spodaj.

Limonino pivo? Nekaj ​​novega!

Uporabnik Saša Rafailov je postavil pivo z okusom limone 5 točk (povezava: https://otzovik.com/review_2408698.html). Uporabnik meni, da je pijača primerna za tiste, ki imajo radi sladko pivo in koktajle..

Okus spominja na pivo, razredčeno z limonado. Ta kombinacija je upravičena. Vonj ni slabši od okusa, čuti se limona. Vrečnost je zmerna. Piti ga je enostavno, za ljubitelje klasičnega piva pa je težko primerno. Steklenica izgleda privlačno.

Pokrov je udoben. Sestava je zapletena, vendar ne zastrašujoča.

Spomin na mladost in poceni pijače poznih 90-ih

Limona "Garaža" je od kupca prejela oznako "3" Madam_Mos (povezava: https://irecommend.ru/content/18-carlsberg-seth-rileys-garage-hard-lemon-chto-eto-alkogolnyi-limonad-pivo-dzhin -tonik-shve). Uporabnik je opazil, da se pri odpiranju sliši značilen bombaž in nastane pena.

Okus sega v poznih 90. letih, ko so bili mladi naklonjeni konzerviranim ginem in tonik koktajlom. Spominja na limonado ali "šveps". Kljub odsotnosti kemičnih nečistoč se je pijača izkazala za poceni in dolgočasno. Pivo ni pustilo pozitivnih vtisov in uporabnik ga verjetno ne bo več kupil..

Pivo z okusom mandarin, ampak zakaj "limonin čaj"?

Kupec Pikvik breskev je poskusil čaj Garage in je bil zelo zadovoljen. Ocena 5. (povezava: https://irecommend.ru/content/pivo-so-vkusom-mandarinov-no-pochemu-limonnyi-chai-samyi-priyatnyi-pivnoi-napitok).

Uporabnik je opozoril na najmanj sladkarij in čudovito aromo. Samo okus je iz nekega razloga spominjal na mandarine, ne na limonin čaj. Kljub temu je pijača zelo hvaljena za kakovostno in sprejemljivo sestavo..

Netrivialno in svežePerSinka je Garaževim limonskim čajem podelila štiri točke (povezava: https://otzovik.com/review_4022577.html). Pijača ima prijetno sadno aromo, dobro penje in očitno ima čajno barvo. Okus je nestandarden in neolupljen. Obstajata tako sladkost kot kislost. Kupec priporoča degustacijo piva in ne hitite s sklepi po prvih požirkih.

Ne boste veliko pili

Uporabnik Elsin je nastavil ingver "Garage" "deuce" (povezava: https://otzovik.com/review_5437488.html). Kupec je kupil pijačo in takoj so se začele težave..

Na začetku se plutovina ni odprla, nato se je pena ob vlivanju v kozarec hitro usedla in se spremenila v mehurčke. Okus ingverja je bil tako oster, da je Yelsin Garažo primerjal s kölnom.

Kupec ni mogel obvladati več kot nekaj požirkov.

Dobre novice, odličen okus!

Uporabnik abramenko je ocenil Garage Hard Ginger Drink trdno "petico" (povezava: https://irecommend.ru/content/udachnaya-novinka-otlichnyi-vkus). Z njegovega stališča je zasnova steklenice privlačna.

Okus je sladek, rahlo trpinčen, kisel in osvežujoč. Pije se prijetno in enostavno. Alkohola se absolutno ne čuti. Kupec je doživel veselje in občudovanje, zdaj je pripravljen izdelek vedno znova kupiti.

Uporabnik je zaključil, da bo pivo odličen dodatek k vsaki zabavi.

Stroški v trgovinah

V času pisanja (02.08.2018) so cene pivskega napitka Seth & Riley`s Garage v višini 0,44 litra naslednje:

Garazna trda limonaGaražni trdi limonin čajGaražni ingver
Bristol--56 rub.
Rdeča in bela---
Stopinje---
Norman---
WineStreet101 rub.--
Alcodream---

3 koktajle na osnovi pijače

Seth & Riley`s Garage - to so trije različni okusi. Vsi so večplastni, vendar to ne pomeni, da je nemogoče nobene sorte dopolniti z rednimi srednjimi toni. Zato je čas, da poskusite ustvariti koktajle na osnovi Garaže. Vsak recept bo temeljil na določeni vrsti pijače..

Jesenski bluz

Ni najbolj zapleten koktajl, a okusen in nepozaben.

V highball 330 ml vlijemo garažni limon, tako da ostane malo prostora. Nalijte 50 ml džina in okrasite z rezino limone.

Pot naprej

Prefinjen večkomponentni koktajl s suhim sadjem, ki izgleda spektakularno in uživa v pitju.

Do vrha napolnite roko z ledom. V ločen kozarec dajte 25 g sliv in 30 g suhih marelic. Suho sadje zdrobite z madlerjem in prelijte 60 ml temnega ruma.

Pustimo, da vre nekaj minut, nato dodamo 2 ml Angosture in 3 žlice. sladkorni sirup. Vrzite led in dobro premešajte. Dobljeno mešanico vlijemo v roko skozi cedilo..

Dolijte s 45 ml garažnega limoninega čaja. Na nabodalo okrasite s suhimi marelicami in slivami.

Kardinal

Okusna in začinjena pijača, ki bo všeč skoraj vsem.

V stresalniku zmešajte 90 ml brusničnega soka, 30 ml limoninega soka, 45 ml pomarančnega soka. Odcedimo in nalijemo v kozarec collinov, dodamo 90 ml ingverjevega piva Garage Ginger in led.

Kakšen je rezultat

Seth & Riley`s Garage - pijača, ki se spopada s svojimi odgovornostmi. V zadnjih nekaj letih je poskus, ki ga je izvedla skupina Carlsberg, potrošnikom omogočil nov pogled na pivo. A je to pivo? Na novo izdelani navijači Garage komaj razmišljajo resno.

Pivo Garaža - opis pijače, priljubljeni koktajli - Kako piti

Garage je nova linija trdih pijač z osvežilnimi okusi, ki jih navdihujejo klasični ameriški recepti. Pivo v garaži je nizko alkoholna pijača, ki je dobrega okusa. Kljub temu prisotnost 4,6% alkohola pije se zlahka. Pijača je svojo priljubljenost pridobila v kratkem času in so jo vzljubile ne samo dame, temveč tudi moška polovica prebivalstva.

Povprečna cena je od 45 rubljev in več. V nekaterih trgovinah z verigo ga je mogoče kupiti z velikim popustom. Glavni porabniki Garaže so mlada generacija, ki vedno išče nekaj novega in skrivnostnega..

Pij garažo, kaj je to?

Garaže ne uvrščajte med podkategorije sadnih piv. Ima razliko od piva in se ji pridruži kategorija trde pijače, torej precej močnih pijač z diplomo.

Garaža ne vari po klasičnih metodah piva, ampak vsebuje slad. Prav on daje pijači zanimiv odtenek in ima zato podobnost s pivom.

Hmelj, dodan pijači, ji daje moč.

Sestava in moč pijače

Moč pijače je 4,6-odstotna stopnja alkohola, vendar se kljub tej količini brez težav pije in za sabo pušča sadež prijeten pookus.

Pivo vsebuje samo naravne sestavine, in sicer:

 • filtrirana voda;
 • hmelj;
 • slad;
 • sladkorja
 • askorbinska in citronska kislina;
 • arome.

Če se želite sprostiti po napornem dnevu ali biti dobro razpoloženi na zabavi, potem je pijača Garage točno tisto, kar potrebujete.

Okusi garaže piva

Proizvajalec je poskrbel za okusne želje potrošnikov in ustvaril več različic garaže piva. Okusi garaže se, čeprav imajo skupne lastnosti, tudi med seboj razlikujejo. Vsak predstavnik Garaže je edinstven s svojim izvrstnim okusom..

Trda limona

Neverjetno nežen okus limone lahko v vročem vremenu osveži in da moč. Ta predstavnik ima nekoliko pikantnost, kot pivo, vendar pijače sploh ne pokvari. Garažno limono je treba ohladiti, lahko dodate malo ledu.

Trdi limonin čaj
Po svojem okusu spominja na hladen limonin čaj. Sestava je nekoliko drugačna, saj se ji doda zgoreli sladkor, zato ima pijača prvotno barvo. Preostali del sestave je enak kot v limonini garaži. To je popolna alkoholna pijača za diskoteke in zabave, terenske izlete in prijazna podjetja.

Trdi ingver

Novost med predstavniki te pijače je nova garaža Hard Ginger. Ima standardno trdnjavo za to linijo alkohola. Pijačo spremljajo začimbe in pikanten grenki ingver, vendar to ne pokvari rafiniranega okusa piva. Trdi ingver se spopada s žejo.

NOVO! Trda pijača lingon-jagod

Proizvajalec je, ko je preučil rezultate študije o okusnih željah potrošnikov, razvil novo pijačo z edinstveno vsebnostjo alkohola in malo alkohola. Ni analogov tega rafiniranega okusa pijače z malo alkohola.

Pijača ima bogato rubinasto barvo, zaradi dodajanja naravnega soka borovnice. Okus pijače je jagodičen in osvežilen, z vonjem po brusnicah in brusnicah. Prav zaradi teh lastnosti je rdeča garaža z brusnicami pritegnila potrošnika.

Kaj piti v garaži

Garaža je brezalkoholna pijača in jo je bolje uporabiti ohlajeno, da v celoti doživite neverjeten okus piva.

Za pijačo so primerni sadni koktajli, krekerji, oreščki, čips. Ne glede na to, kako presenetljivo zveni - pivo je okusno piti s piščancem in lignji. Klobase, temno meso, suhe ribe za pivo pijejo takšno predjed, absolutno ni primerno.

Pivski koktajli Garaža

Z uporabo piva Garage so nizkoalkoholni koktajli neverjetnega okusa, ki lahko presenetijo goste.

Jesenski tango

Kuhanje je povsem preprosto. Niti izkušen barmen se ne bo spopadel z receptom.

Za pripravo pijače boste potrebovali:

 • Garaža - 250 ml;
 • 50 ml - gin;
 • limona.

Je pomembno! V koktajlu se uporabljajo alkoholne pijače, ohlajene do enake temperature.

Vanj morate vzeti kozarec 0,33 ml, natočiti najprej pijačo Garage, nato pa džin. Lahko stisnete limono ali samo okrasite z rezinami.

Mehika

Ta neverjeten okusni hladilni koktajl bo všeč vsem. V receptu lahko pokažete domišljijo in dodate kakršno koli pivsko pijačo.

Sestavine

 • 50 ml Seth & Riley`s Garage;
 • temni rum - ne več kot 60 ml;
 • nekaj kapljic angosture;
 • 10-15 ml sladkornega sirupa;
 • 3-4 kos. suhe marelice in slive (pred uporabo dobro operite).

Za pripravo potrebujete skalo, ki je do vrha napolnjena z ledenimi kockami. Suhe marelice in slive madler stisne v poseben kozarec za mešanje, doda rum in vse zmeša. Tam pošljemo angostur, sirup in ledene kocke, dobro premešamo. Pripravljeno pijačo nežno vlijemo v roko in dodamo garažno pivo..

Sivi kardinal

Ta različica koktajla je idealna za vroče poletje, ko želite odstraniti žejo. Pijača se izkaže za rahlo alkoholno, saj je le tretjina trdega ingverja.

Za koktajl boste potrebovali:

 • 90 ml piva iz garaže in brusničnega soka;
 • 30 ml limonin sok;
 • 45 ml pomarančnega soka ali nektarja.

Za kuhanje bomo potrebovali stresalnik, v katerega dodamo led in sok. Vse temeljito pretresite in prelijte v kozarec. Tam si nalijemo pivo.

Je pomembno! Da preprečite vstop velikih kosov ledu, uporabite razsirnik.

V samo nekaj letih je Garaža osvojila velikanski klic mladih, ki se ne bojijo poskusiti pijače. Tudi pijačo so ljubile ne samo ženske, ampak tudi moški.

Garaža za pivo (garaža)

Preverite tudi

Rdeče vino velja za zdravo obliko alkohola za zdravje, vendar ima žametno pivo tudi številne koristi. Amber pijača z značilno peno pozitivno vpliva na srce, krepi imunski sistem, stimulira ledvice in ne samo.

Murphys pivo je tradicionalna irska stout, ki je skupaj z Guinnessom, Kilkennyjem in Beamishom ena najbolj priljubljenih pivskih pijač z Irske.

Carlsberg pivo je svetovno znana blagovna znamka pijače, ki so jo mnogi vzljubili zaradi nenehno kakovostnega in svežega sladovega okusa s trpko grenkobo. Toda v zgodovini samega podjetja je veliko zelo izjemnih strani.

Pivo za Čehe ni le pijača, ampak sestavni del življenja naroda. Tradicija pivovarstva v tej državi obstaja že več stoletij. "Staropramen" - pivo, ki je najljubše pivovarstvo.

Hesser pivo je zelo priljubljena znamka avstrijskega piva, ki je v Rusiji postala relativno nedavno znana. Dejstvo je, da so bila v ZSSR tuja piva, zlasti iz kapitalističnega sveta, zelo redka..

Pivovarstvo je eno vodilnih področij češke industrije. Češka že dolgo slovi po kakovostnih pivnih napitkih. Pivo Černovar je ena najbolj znanih blagovnih znamk češkega piva, ki je zaradi svojega značilnega okusa zelo priljubljena po vsem svetu..

Številni poznavalci penaste pijače so šele pred kratkim izvedeli, da Prazhechka sploh ni češko pivo. Vendar zaradi tega nikakor ni trpel in se še vedno zelo dobro prodaja v ruskih trgovinah..

Franciscaner pivo je nemška blagovna znamka, izdelana iz pšeničnega slada. Naklonjenost je dobila ne le med ljubitelji te pijače v Nemčiji, ampak tudi po vsem svetu..

Ochakovo pivo ne zdrži več let, zlasti v primerjavi z nemškimi in češkimi pivovarnami, ki obstajajo že več stoletij. Moskovska pivovarna je bila zgrajena leta 1978 na predvečer Olimpijskih iger-80.

Vsako pivo, ki ga proizvaja tovarna Ochakovo, je mogoče kupiti v številnih trgovinah v državi, vključno z verigo Pyaterochka.

Klasično pivo, nefiltrirano živo, svetlo črno, svetlo premijsko, „smaragdno“ (z limetinim sokom) in „rubin“ so sorte pijače, ki jih je mogoče kupiti v katerem koli supermarketu, vključno s Pyaterochka.

Vsebina Zgodovina blagovne znamke piva Ochakovo tehnologija proizvodnje piva Asortiment blagovne znamke piva Ochakovo 1 Zgodovina blagovne znamke piva Prvih nekaj let obratovanja tovarne so proizvajali samo takšna piva: Ječmeno uho, Stolichnoye, Zhigulevskoye. Leto pred olimpijskimi igrami so nabavili opremo za proizvodnjo brezalkoholnih pijač, vključno s fantomom in colo, poznanimi tujim gostom.

Newcastle Brown Ale je vrhunski poltemni ale, ki ga je v Veliki Britaniji izdelal Heineken International.

Pivo Leffe Brune proizvaja eden največjih svetovnih proizvajalcev alkoholnih pijač: korporacija Anheuser-Bush InBev. Pivo Leffe Brune se imenuje opatija, ki velja za tradicionalno za to vrsto hmeljeve pijače, ki jo izdelujejo v Belgiji.

"Lviv pivo" je del kulture in tradicije Ukrajine, to pijačo so izdelali menihi v 18. stoletju, preizkušali in izbrali najboljše recepte.

Pivo "Obolon" se nanaša na kategorijo klasike, ki jo pozna skoraj vsak odrasel človek. Ta pijača ima rafiniran in hkrati preprost okus, za kar je prejela nacionalno priznanje.

Med nizkoalkoholnimi pijačami, ki so osvojile srca žensk, se belgijsko češnjevo pivo Kriek ponaša s ponosom. V izjemnem okusu je v kratkem času osvojila ogromno oboževalcev..

Pivo Černihiv iz časov ZSSR je splošno znano med vsemi poznavalci ukrajinskih znamk piva. Dejstvo je, da so nekoč, ko tujega piva v državi ni bilo, v Černivivu spekli pijačo, ki je bila po kakovosti in okusu zelo podobna pivu iz Češke.

Častno mesto na svetovnem trgu brezalkoholnih pijač upravičeno zaseda pivo Stary Melnik. Njegov blag okus in izvirna plastenka očarata oboževalce in prave poznavalce.

Spaten je pivo nemškega izvora, nad okusom in aromo katerega so navdušeni vsi, ki ga okusijo. Pijača ima svojo večstoletno zgodovino nastanka, odlikuje jo kakovost in izvirnost..

Omeniti velja, da belorusko pivo v nekaterih državah velja za enega najboljših izdelkov v svoji kategoriji pijač. To je predvsem posledica dejstva, da na ozemlju Republike Belorusije še vedno veljajo sovjetski standardi kakovosti, strog nadzor.

& Warsteiner & - pivo, ki ga pozna skoraj vsak poznavalec in ljubitelj penaste pijače. To pivo izdelujejo v Nemčiji in ga izdelujejo v kraju, v čast katerega je blagovna znamka dobila ime..

Tuborg je ena najbolj prepoznavnih blagovnih znamk piva na svetu. Kljub hudi konkurenci se pivo Tuborg ujema z drugimi danskimi znamkami Carlsberg in Faxe.

 • Zgodovina proizvodnje piva na Danskem se je začela pred nekaj več kot 500 leti. Za avtoritativni položaj v svetu alkoholnih pijač je to več kot dovolj. Glede na to, kako uspešno Danci znajo izkoristiti oglaševalske prednosti, je svet lahko presenečen le nad uspehom piva iz te države.
 • Blagovna znamka Miller je znana po vsem svetu. Danes zaseda drugo mesto na svetu glede proizvodnje. Kako je bil dosežen ta uspeh in kaj ponuja blagovna znamka danes, si lahko preberete v članku.
 • Zgodovina angleškega piva se je začela leta 54 pred našim štetjem, skupaj s pojavom Rimljanov na keltskih deželah. Pijača je tako vkoreninjena v kulturo lokalnega prebivalstva, da je bolj verjetno, da se bo politični režim ali jezik spremenil, kot da bi pivo opustili..
 • Tradicija pivovarstva v Avstriji je stara toliko kot na Češkem in v Nemčiji. Zato je avstrijsko pivo kljub slabo organiziranemu izvozu vredno pozornosti. Še posebej, če imate priložnost poskusiti na kraju samem..

Pivska garaža - bar, pub, Moskva, Rozhdestvenskaya ulica

Vse je super! Pametno točeno pivo, burgerji! Dva tedna, čeprav je resnica zaradi tehničnih razlogov že zaprta ��

Čudovit kraj z domačim vzdušjem lastnik ustanove Igor ustvarja zelo prijazno vzdušje. No, kar se tiče hrane in pijače na splošno je super))) Njihov burger s podpisom slanine je okusen, še posebej za ceno (275 rubljev), enako sem jedel samo v Münchnu))) Pravo kraft pivo za zelo razumen denar. Tako da boste šli mimo, vas prosimo, da greste))

Kuhinja je odlična, ustrežljivo osebje, zelo prijetno vzdušje. Ta bar, prvi v okolici, je v slogu podstrešja. Vsem ljubiteljem dobrega piva priporočam v dobri kampanji.

Odlično mesto. Vedno okusno in sveže pivo ter odlična hrana..

Zanimalo me je to mesto, odločil sem se za obisk. Prvo, kar sem zaman storil, tam nisem videl nič dobrega. 2. Ni običajnega pokrova in prezračevanja, saj diši po drugorazrednem olju, na katerem je bila ocvrta vrečka z 2 krompirja. 3. Cene alkohola so razen Mort Subite previsoke in praktično nič ni normalno. 4.

Stanje je sivo dolgočasno, kot da bi šli v shrambo na Tadžik. 5. Odkupljeno pivo, ki sem ga kupil, na koncu ni razlilo 70 gramov, kar je groba kršitev (zakon o varstvu potrošnikov zanje verjetno ne velja).

Blago mora biti v količini, v kateri deklarirate ali napišete ne 220 r za 0,5, ampak za 0,4. Obrtnega piva na pipe ni, če želite, kupite v kozarcu.

Na splošno, če želite piti in si privoščiti malico na škatlah, kot je Tadžik, na gradbišču, pojdite in zapravite denar, in če ga nočete vzeti s seboj v spodnji bar nekje in sedite doma. Amigos Kelpaso, takšnega dna v vasi v regiji Ryazan še nisem videl pred 8 leti.

V to restavracijo je pogledal samo zato, da bi popil pivo, ker je napis "Bar". Pojavile so se misli, da bi videl običajno pitje, ampak žal, od vhoda, ki sem ga prišel v trgovino, s standardno ponudbo krekerjev in drugih smeti ter s pripadajočimi vonji znojenja in vlage sem hotel oditi, a ko sem videl pivo, sem se odločil, da preskočim par kozarcev, še posebej, ker je bilo nekaj sob ločeno kjer lahko sedite.

Videl sem še en kontrast, ko so v kozarec natočili pivo, najprej v PET, nato pa v vaš kozarec !!!!! A denar je bil plačan in je hotel videti situacijo, prodajalec ali barmen je rekel, da mu je odpustil v dvorani, kjer je spet videl kontrast.

Nisem računal na zofe, mislil sem, da bodo stolčki, čeprav b, ampak namesto vsega tega pohištva v sobi je bilo pohištvo iz gradbenih palet !!!! Potem sem bil popolnoma žalosten, nisem vklopil televizorja, mislim, da bom spil kozarec in šel domov, sedel in mi prinesli pivo. In zdaj sem ves ta tip mode, kot brezdomec na gradbišču pijem pivo za 400 rubljev na liter.

 • To je "BOTTOM", dolgočasen kraj, kamor ne morete primerjati, prednosti plačevanja s kartico in pivom, ki zaradi svoje kakovosti opravi test v PET in v kozarcu. V sobi ni bilo prezračevanja, v bližini je bila oseba, ki je naročila hitro hrano, po tej ustanovi sem morala oprati oblačila. Torej tukaj, če se odločite sedeti, se oblecite lažje.
 • Zase sem se odločil, da lahko greš kupit pivo, vendar se bojim, da bom tukaj "premalo" polnil, torej zavajal kupca, sodeč po 2 kozarcih, ki sem ju uspel popiti, enega manj v drugem. Pridite, da kupite s seboj in pustite DA, ampak če bi sedeli in praznovali nekaj ali pripeljali goste, je bolje, da greste na BC, tam sploh ne smrdi, ampak takšne prigrizke, samo vzemite s seboj v PET. P.S.
 • Odločil sem se, da ga dopolnim, zdaj prodajajo odvzemno pivo in zaračunavajo provizijo za embalažo !!!! Danes sem se odločil za poizkus kupljenega izdelka, žal še nisem dokončal skoraj 10%, torej vsi prevarajo kupce, bodite previdni, ukradejo vsaj 30 rubljev na liter. Po vsem tem zdaj, ko ne bom šel noter, je gnusno to občutiti na sebi, dobro je, da je na območju Kozhuhova vsaj oltarnativa.

Kraj je dober (in če upoštevate lokacijo, je sploh čudovit) slog podstrešja. Kavči iz palet, stoli iz armature. Vse je tako, kot mora. Hrana je okusna, predvsem burgerji. Pivo je dobro in se redno menja. Poleg prepiha tujih je tudi naša obrt v steklenicah. Na splošno nam je bilo všeč.

Pivska garaža: sestava, lastnosti, novi okusi, cena, proizvajalec

Leta 2014 so na ruski trg predstavili novo nizkoalkoholno pijačo - garažno pivo. Takoj je pridobil priljubljenost tako med mladimi kot tudi starejšo generacijo..

Ljubitelji trde pijače bodo cenili osvežujoč okus citrusov s pridihom kislosti in malo alkohola. Ta pijača je dobrega okusa in dobro osveži v poletni vročini..

Proizvajalci so se osredotočili na mlade, stare od 25 do 27 let, ki imajo radi izvirnost v vsem. Ni naključje, da je bil za reklamni moto izbran stavek "Pogled genija"..

Kaj je "garaža" - pivo ali ne?

Zamisel o proizvodnji piva z različnimi okusi je proizvajalce že od nekdaj zanimala. Vendar dolgo časa ni delovalo, da bi dobili pijačo, ki je priljubljena med ljubitelji tega izdelka. Vse se je spremenilo, ko se je na trgu pojavila garaža za trde pijače. Proizvajalci so naredili svetlo, osvežilno alkoholno pijačo..

Zaradi svoje raznolikosti z eno samo alkoholno pijačo ali drugimi birmiksami, ki vsebujejo alkohol, je ta izdelek trdno zasedel svoje mesto med „trdimi pijačami“. Mnogi mislijo, da je Garaža pivo. Toda takšno mnenje je zmotno. Pravzaprav spada v linijo težkih pijač z nizko vsebnostjo alkohola.

Prvič se je trda pijača pojavila na jugu ZDA, kjer vročina stoji že skoraj leto. Ni naključje, da obstaja tradicija priprave domačih osvežilnih pijač s sadjem in pitja z ledom.

Kasneje so začeli dodajati alkohol. Tako je nastala trda pijača - osvežilen naravni izdelek z nizko vsebnostjo alkohola, ki je bil kot nalašč za zabave, piknike in samo velika podjetja.

Pijača ni narejena po tradicionalnih pivskih tehnologijah, vendar vsebuje majhno količino sladnega ekstrakta. Zaradi tega okusa ga pogosto imenujejo sadno pivo..

Vsebovani hmeljni izdelki dodajo moč. Garažno pivo, ne glede na to, koliko stopinj je, se pije brez težav in pušča rahlo saden okus. Moč pijače ni odvisna od blagovne znamke in znaša 4,6%.

Ta je nekoliko višji od tradicionalnih mešanic piva in malo alkohola..

Pijan v razumni količini "Garaže" ne zmanjša pozornosti, potem ko ne boli glave. Odsotnost kemičnih dodatkov je pijačo rešila pred sintetičnim pookusom. Potrošniki imajo drugačen odnos do novic, ki so preplavile police trgovin. Obstajajo tisti, ki jih sprejmejo po volji, nekaterim pa niso bili všeč. Pojav "Garaže" je v kratkem času zbral veliko vojsko ljubiteljev tega izdelka.

Sestava in proizvajalec pijače

Carlsberg Group Brewing Corporation se je odločila sodelovati na trgu "težkih pijač", ki je v letu 2014 znašal približno milijardo dolarjev. Proizvodnja piva Garage je bila zaupana strukturni enoti podjetja - Seth & Riley`s. Prva serija pijače je bila narejena na Finskem v pivovarni Sinebrychoff. Danes tam prodajo približno 30% proizvodnje..

V Rusiji je licenčno proizvodnjo obvladal Baltika, v Ukrajini pa Carlsberg Ukrajina. Preprost dizajn steklenice in etikete ter trdnost ga razlikuje od drugih pijač.

Proizvajalec je skrbel, da bi steklenico zlahka odprli brez pomoči tujih predmetov. Da bi to naredili, je bil gumijasti zamašek opremljen s obeskom za ključe.

Steklena steklenica ima nestandardno prostornino 0,44 l, pločevinka pa 0,5 l.

Pivo je dobilo svoj prvotni okus zahvaljujoč skrbno izbranim sestavinam, ki so del pijače. Za izdelavo:

 • slad;
 • glukozno-fruktozni sirup;
 • ječmen;
 • hmelj;
 • voda
 • naravna aroma citrusov;
 • izvleček akacije.

Kot regulator kislosti uporabljamo citronsko in askorbinsko kislino. Zaradi uporabe samo naravnih sestavin v pivu ni sladkega in "kemičnega" okusa.

Tisti, ki pozorno spremljajo svojo figuro, se morajo spomniti, da je vsebnost kalorij v tem izdelku visoka in znaša 240 kcal, energijska vrednost pa 58 kJ na 100 g pijače.

Raznolikost okusov

V Rusiji lahko najdete garažno pivo z okusom limone in čaja. Leta 2017 se je pojavil izdelek z ostrim okusom ingverja.

Po mnenju potrošnikov vse vrste "garaž" niso podobne peneči vodi, ampak imajo prijeten citrusni okus, poudarjen z rahlo kislostjo. Primeren je za tiste, ki cenijo izvirni okus. Izdelek nima prirojene grenkobe piva..

Skrbno izbrano razmerje med sladkostjo, kislino in grenkobo je Garaža ena najbolj priljubljenih burmexov med mladimi.

Leta 2017 se je na trgu pojavila Garage z novim okusom. Tokrat je proizvajalec oboževalce tega izdelka presenetil s svetlim, hrepenečim okusom s pikantno aromo ingverja. Ni bil slučajno izbran za nadaljevanje linije okusov Garage. Ingver dobro poteši žejo. "Hard Ginger" ima prijeten okus naravnega ingverja, ki za najboljši izdelek razlikuje od podobnih blagovnih znamk.

Trdi limon spominja na Schweppesa, vendar veliko okusnejši, ker ima svež okus po limoni in svežino. Okus piva skorajda ne čutimo, kljub temu pa so oddaljene note. Enostaven za pitje kot limonada, še posebej v vročini.

Garaža z okusom čaja z limono je primerna za tiste, ki klasičnega piva ne marajo. Pijača je prijetna, sladka, vendar ne zaležejoča. Čuti se močan vonj limone, arome čaja se skoraj ne čuti. Za razliko od birmikov je ta izdelek bolj obilen. vsebuje več alkohola.

Po analizi okusnih nastavitev ruskih ljubiteljev takšnih mešanic je Baltika ustvarila novo pijačo z okusom borovnice, ki na trgu nima analogov.

Zahvaljujoč uporabi naravnega koncentrata soka borovnice ima nova sorta bogato rubinasto barvo, osvežujoč okus in prijeten, lahek vonj po jagodičjih jagodah, kar pripomore k ohranjanju privlačnosti za ljubitelje takšnih izdelkov.

Kako strežiti garažno pivo

Slabo alkoholno pijačo "Garage" je treba zaužiti ohlajeno na + 5 ... + 10 ° S. V nasprotnem primeru bo težko občutiti vse odtenke okusa in vonja.

Nekateri ljubitelji predlagajo uporabo izdelka z dodatkom ledu in pitje skozi slamico. Garaža s trdimi pijačami, kot kateri koli Burmex, je skoraj že pripravljen koktajl.

Uporablja se lahko tako v čisti obliki kot v mešanici z drugimi pijačami. Garaža je najboljša v zidarskem jarku.

Sadni čips in morski sadeži (razen rib) se odlično ujemajo s pijačo. Okus "trde pijače" ne pomeni uporabe dragih prigrizkov. Veliko ljudi raje pije "Garažo" s sirom in oreščki..

Pogosto mešanico tropskega sadja, narezanega na rezine, postrežemo s pivom. Nekateri ljubitelji raje pico pred vsemi drugimi živili..

Kateri koli prigrizki bodo postreženi s kozarcem Garage, bodo le sprožili igro okusa in arome.

Koliko

Cena brezalkoholnega izdelka "Garaža" je odvisna od distribucijske mreže, kjer je bilo blago kupljeno. Povprečni stroški so 60-75 rubljev. Vendar pa v nekaterih supermarketih in barih lahko doseže do 120 rubljev.

Izjemno ugodne cene naredijo ta osvežujoč izdelek še bolj privlačen. Malo pivskih zabav ali bachelorette zabave brez Garage Hard Lemon. V zadnjih nekaj letih nam je inovacija, ki jo je predstavila skupina Carlsberg, omogočila drugačen pogled na pivo.

In vprašanje je, ali je to pivo, komaj skrbi veliko vojsko oboževalcev pijače Garage.

Delite na družbenih omrežjih:

» » Pivska garaža (garaža) - pregled okusnega piva