Cedrov tinktura na alkoholu

Cedrov tinktura na alkoholu
Pijte: Tinkture
Kako postreči: toplo

Glavne sestavine:

pinjole, alkohol
Pripadnost: Rusija
Čas kuhanja: do mesec dni
Trdnost: do 45 °
Težavnost kuhanja: 3

Vsak od nas po svojih najboljših močeh skrbi za lastno zdravje in dobro počutje svojih bližnjih. Trudimo se izbrati čim bolj zdrava živila, izogibati se nezdravim aditivom za hrano in poskušati zaužiti čim več vitaminov. Kljub temu, ne glede na to, kako uravnotežena je vaša prehrana, preprosto ne boste mogli dnevno dobiti potrebnih porcij potrebnih mineralov in aminokislin iz hrane.

Nakup že pripravljenih vitaminov v lekarnah ni vedno dobra odločitev, saj nikoli ne boste našli ustreznih komponent in ustrezali zahtevam vašega določenega telesa. Vitaminske in trdne tinkture - eno najstarejših zdravil, ki so ga uporabljali naši predniki. Ni skrivnost, da je recept za cedrovo tinkturo za alkohol zelo priljubljen med ljubitelji tradicionalne medicine. To ni čudno, saj so semena sibirske cedre pravo skladišče vitaminov B, E in P. Poleg tega oreški vsebujejo jod, fosfatidni fosfor in številne druge dragocene mineralne snovi. Cedrova tinktura za alkohol - recept za dolgoživost in zdravje, ki ga lahko enostavno pripravite doma.

Fotografija recepta
Sestavine

Pijača je močna - vsaj 40 stopinj, zato jo pijte zmerno.

Na enak način lahko pripravite tinkturo iz lupine, brez semen. Pijača se bo izkazala za nič manj aromatično in zdravo, saj se v lupini nahaja večina zdravih vitaminov.

Pinjole so odličen način za izboljšanje prebave, ker pa imajo precej veliko olja, morate biti pri njih previdni. Če imate težave z jetri, potem je v ta namen bolje piti nekaj kapljic tinkture.

Meni